Werken op de werf

Een paar maanden geleden schreef ik hier over mijn kennismaking met de Werf en het Schip in 1990. Het bijgevoegde verhaal besloeg de eerste vijf jaar van mijn werk daar. Ik ben er uiteindelijk tot 2007 gebleven en dus was het noodzakelijk dat er een vervolg kwam op dat eerdere verhaal. Mijn werk voor de Werf valt uiteen in drie duidelijk van elkaar onderscheiden episodes, van 1990 tot 1995, van 1995 tot 2001 en van 2001 tot 2007.

Ik heb deze drie hoofdstukken samengevoegd tot één overzichtelijk e-boekje in pdf  van 44 pagina’s en daarin beschrijf ik alle ups en downs die ik in die 17 jaar meemaakte en hoe ik er uiteindelijk ook weer vertrok. Het was een mooie tijd die ik intensief heb beleefd en daarom duurde het waarschijnlijk meer dan 13 jaar voor ik er eindelijk aan toe kwam om mijn herinneringen en belevenissen op te schrijven.

Voor alle duidelijkheid: het zijn mijn eigen belevenissen en ik sluit niet uit dat er anderen zijn die het heel anders hebben beleefd of ervaren. Wat ik beschrijf zijn echte gebeurtenissen en echte mensen, maar hun namen zijn gefingeerd, want uiteindelijk gaat het om mijn herinneringen aan het Werken op de Werf.

Het e-boek Werken op de Werf (pdf, 2,7 MB) is hier te downloaden.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s